Wielkanocny obiad w restauracji Bona

Menu 1

Amuse Bouche
Mini tartaletki z musem z wędzonego jajka i kawiorem
Zupa
Żurek na domowym zakwasie z confitowaną kiełbasą i pianką chrzanową
Danie główne
Comber jagnięcy w ziołowej kruszonce z puree chrzanowym i karmelizowaną marchewką
Deser
Mazurek czekoladowy z musem cytrynowym i solonym karmelowym kruszem

Menu 2

Amuse Bouche
Mini bliny z pâté z kaczki i konfiturą z żurawiny
Zupa
Krem z białych warzyw z orzechami włoskimi i olejem truflowym
Danie główne
Policzki wołowe w sosie śliwkowym z puree selerowym i pieczonymi warzywami
Deser
Sernik z białą czekoladą i musem z marakui

Cena: 145 PLN osoba dorosła / 115 PLN dziecko do lat 10.

Voucher dla 1 osoby.