Święto Dziękczynienia w Bona Restaurant

MENU

PRZYSTAWKI

  • Pieczone orzechy pekan w syropie klonowym
  • Mini tarty z karmelizowaną cebulką i kozim serem

DANIE GŁÓWNE

  • Indyk pieczony w całości z nadzieniem: kasza, mięso, śliwka suszona, grzyby
  • Sos żurawinowy
  • Sos pieczeniowy

DODATKI

  • Pureé ziemniaczane z masłem i śmietaną
  • Zielona fasolka z prażoną cebulką
  • Pieczone warzywa korzeniowe: marchew, pasternak, buraki
  • Bułeczki drożdżowe

DESER (jeden do wyboru)

  • Tarta z orzechami pekan i syropem
  • Szarlotka z lodami waniliowymi
  • Tarta dyniowa z przyprawami korzennymi

NAPOJE

  • Kawa, herbata, woda, lampka wina
  1. Voucher jest przeznaczony dla jednej osoby.
  2. Może być wykorzystany jednorazowo w dniu kolacji.
  3. Voucher nie podlega zwrotowi ani wymianie na gotówkę.
  4. Do ceny doliczana jest opłata serwisowa w wysokości 10%.