Święto Dziękczynienia w Bona Restaurant
MENU
PRZYSTAWKI
- Pieczone orzechy pekan w syropie klonowym
- Mini tarty z karmelizowaną cebulką i kozim serem
DANIE GŁÓWNE
- Indyk pieczony w całości z nadzieniem: kasza, mięso, śliwka suszona, grzyby
- Sos żurawinowy
- Sos pieczeniowy
DODATKI
- Pureé ziemniaczane z masłem i śmietaną
- Zielona fasolka z prażoną cebulką
- Pieczone warzywa korzeniowe: marchew, pasternak, buraki
- Bułeczki drożdżowe
DESER (jeden do wyboru)
- Tarta z orzechami pekan i syropem
- Szarlotka z lodami waniliowymi
- Tarta dyniowa z przyprawami korzennymi
NAPOJE
- Kawa, herbata, woda, lampka wina
- Voucher jest przeznaczony dla jednej osoby.
- Może być wykorzystany jednorazowo w dniu kolacji.
- Voucher nie podlega zwrotowi ani wymianie na gotówkę.
- Do ceny doliczana jest opłata serwisowa w wysokości 10%.